NFL-spilleren er han nærmest lysrkronene i taket. (foto: burnley, twitter)

Det er ikke noe nytt at «amerikanerne inntar» balløya, men det er likevel interessant hvordan engelske klubber og amerikanske kjendiser utnytter «ekteskapet». Burnley gjør selvsagt et stort nummer ut av innrykk av en tidligere NFL-stjerne.

J.J Watt og kona Kealia Watt, tidligere landslagsspiller for USA, har nå kjøpt sin del av Burnley.

LES: Premier League-klubb kaller inn overlevelsesekspert Allardyce

-Vi tror Burnley er en spesiell klubb med fantastiske supportere, og vi vil hjelpe med fortsatt løfte den globale profilen med klubbens retur til Premier League, sier paret til klubbens hjemmeside.

Du trenger bare å ta en titt på bildet av J.J Watt for å skjønne at han har gjort det skarpt som forsvarsspiller i NLF, med Houston Texans ble han kåret til årets forsvarsspiller tre ganger.

-Når du investerer i en klubb som har eksistert siden 1882, er du nødt til å ha stor respekt for klubbens historie og tradisjoner, sier paret til hjemmesiden.

LES OGSÅ: Leeds-spillerne beklager til fansen samtidig som det avholdes krisemøter om Jav Gracia

Vi regner med at Vincent Kompany ikke lar seg avspore, men holder blikket festet på det som skjer ute på gressmatta hver eneste dag frem mot sesongstart i Premier League. Belgieren har ikke tid til noe «Wrexham-hysteri» i verdens tøffeste liga.