Skal utnytte situasjonen i London. (foto: watford, twitter)

På slutten av 2016/17-sesongen ble Schalke O4-spilleren Sead Kolasinac hyllet som del av Årets lag i Bundesliga. Forsvarsspilleren tok nok dette som et hint og droppet forlengelse med klubben for å utnytte den personlige fremgangen. Det ble free transfer til Arsenal, et opphold som skulle bli et speilbilde av Arsenals mange opp-og-nedturer de siste sesongene.

To ganger ble han kåret som Arsenals Player of the Month, har totalt spilt 80 kamper i Arsenal-drakten, på utlån til Schalke O4 siste del av forrige sesong (der den stolte Bundesligaklubben rykket ned), tilbake til Emirates i sommer, men med fattige 270 minutter på banen i løpet av halvspilt sesong.

Ifølge The Telegraph får Kolasinac klarsignal til å forlate klubben i januar, med kontraktsutløp til sommeren og ingen rolle å snakke om hos Mikel Arteta.

Kolasinac. (foto: arsenal, twitter)

For Watford er dette en gedigen mulighet.

The Telegraph hevder Claudio Ranieri har pekt på 28-åringen som en yppelig forsterkning for Watford. Kolasinac har i tillegg egenskapene som skal til for å kunne spille både venstreback og sentralt.

Har god steam inn mot nyåret. (foto: watford, twitter)

For Joshua King og Watford kan en spillesugen Kolasinac bety de ekstra poengene som skal til for å hindre nedrykk. Kjør på!