Det er liten tvil om at Tottenham sin forsiktige styreleder Daniel Levy og den ekspansive manageren Antonio Conte har to vidt forskjellige måter å se ting på. – Den italienske manageren har en ekstrem vinnerskalle som gjør han til en av verdens aller beste fotballedere, men han har ikke tålmodighet nok til langsiktige prosjekter.

Derfor frister det å overta den franske storklubben Paris Saint-Germain som i praksis har ubegrensede resurser. – Etter de røk ut av Champions League selv med et stjernegalleri blant annet bestående av Neymar, Lionel Messi og Kylian Mbappe var det en opplest sannhet at tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino ville få sparken og at Kylian Mbappe endelig ville ta veien til den spanske hovedstaden og Real Madrid.

Les på Popidol: Mai ser imponerende ut for Netflix, Disney+, HBO Max og Paramount+

Paris Saint-Germain skal være ute etter å signere Frankrikes store helt Zinedine Zidane som ny manager, men han venter visstnok på jobben som landslagssjef. – Antonio Conte var «frekk nok» til å tilby sine tjenester til den Paris Saint-Germain i et intervju, noe som gjorde Daniel Levy fly forbanna.

Etter at PSG ble kronet til franske mestere med fire kamper til overs etter uavgjort 1-1 med Lens forrige lørdag var overskriften: Mauricio Pochettino får sparken og Antonio Conte tilbyr seg å overta

Men i forbindelse med gårsdagens 3 – 3 kamp mellom Paris Saint-Germain og Strasbourg i Ligue 1 fikk naturlig nok Mauricio Pochettino spørsmål om han får sparken og om fremtiden til Kylian Mbappe.

«Sånn det er i dag, så er det 100 prosent at jeg blir» – Og like overraskende for pressen som hadde møtt opp. 100% sikkert Kylian Mbappe blir også!.

Les: Conte og Pochettino er enige om hva som IKKE skjer

Da er den umiddelbare faren for at Antonio Conte skal forlate Tottenham til fordel for Paris Saint-Germain, men likevel Daniel Levy er ikke trygg. – Hvis den Paris var neste stopp for Conte kunne Levy hente tilbake Pochettino som var svært populær blant fans og spillere.

Nå er Tottenham i en vanskelig situasjon igjen. – De er slettes ikke sikre på at Antonio Conte fortsetter og med ingen på trappene har klubben i følge The Telegraph skal de har startet arbeidet med å finne alternativer.

Graham Potter og Roberto Mancini skal være på Tottenhams liste over aktuelle kandidater.