Godt vant med å hente de største talentene til Manchester United.. (foto: Manchester City)

21-åringen hadde ingen spesiell god kamp mot Arsenal på onsdag, men ingen tviler på potensialeT til Jamal Musiala, angrepsspilleren som forlot akademiet til Chelsea i 2019 til fordel for Bayern Münchens. Fem år senere står den tyske spilleren allerede med 159 kamper i seniordrakta og 43 scoringer fra sin offensive midtbanerolle. Denne sesongen har 21-åringen vært linket til Premier League, The Independent er overbevist om to ting: Bayern sender signaler som ikke nødvendigvis betyr noe, det andre er at Manchester City er i pole position.

Manchester City, PSG, Liverpool og Barcelona, gigantene står i Kø for Musiala. Med kontrakt til 2026 har Bayern-ledelsen ikke noe hastverk, og er ikke kjent for å selge sine største profiler. Det er likevel en usikkerhet, der 21-åringen selv holder igjen på å gå inn i forhandlinger om forlengelse.

LES: Premier League innfører teknologien som skal stanse tullete offside-avgjørelser

Ifølge The Independent har beilere som Manchester City fanget opp signaler om at Musiala selv åpner opp for overgang i sommer og at et kjøp kan bli aktuelt denne, eller neste sommer. City skal styrke angrepet med to nyE spillere i sommer, ifølge The Independent er City nå i pole position for å det som beskrives som drømmesigneringen Musiala.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Luton

F7: Barcelona overbevist de har fått «sin Franz Beckenbauer»