Skal ikke tilbake til Potters tropp. (foto: chelsea, twitter

Da kan Chelsea-ledelsen ta seg noen velfortjente timer med ferie. Nok en gang var de blå big spenders på overgangsmarkedet med spillerkjøp for rundt 300 millioner pund, nå er det opp til Graham Potter å sette investeringene så raskt som overhode mulig i arbeid. For flere spillere blir det også snakk om å forberede seg på exit.

Ti poeng bak Champions League-billetten for neste sesong og 8.-delsfinale i CL mot Borussia Dortmund på trappene gir ikke rom for lang akklimatisering for Mudryk, Fernandez og resten av nykommerne. For Todd Boehly og gjengen handler det nå om å få kabalen til å gå opp før neste sesong, der rundt 8 spillere vil legges ut for salg.

LES: Arsenal-spiller på utleie overgår Kylian Mbappé!

For ifølge The Guardian gjør Chelsea-eier Todd Boehly og Clearlake Capital klar for en skikkelig opprydning der «underpresterende» førstelagsspillere skal bort. Det engelske mediet melder følgende navn på kuttlista:

Hakim Ziyech (som var på vei til PSG, men stanset på grunn av slurvefeil i dokumentene)

Christian Pulisic

Mateo Kovacic

Kalidou Koulibaly (har ikke overbevist de nye eierne)

FÅ MED: Chelseas 10 villeste signeringer

Pierre-Emerick Aubameyang

Romelu Lukaku (lite sannsynlig at belgieren returnerer fra utleie)

Callum Hudson-Odoi (også lite trolig retur etter utleie)

Ben Chilwell (Manchester City har vist interesse etter exiten til Joao Cancelo)

LES OGSÅ: Ett minutt skilte Barcelona fra viktig signering

Dette betyr at Chelsea også blir en av de største selgerne på overgangsmarkedet til sommeren. Vi følger spente med på utviklingen – og de sportslige resultatene for resten av sesongen etter en håndfull milliarder kroner brukt på spillerkjøp.