Big Harry is back!. (foto: spurs, twitter)

Forrige sommer tviholdt Daniel Levy og gjengen på forrige sesongs toppscorer. Rundt milliarden var ikke nok for å slippe Kane til City, nå er det kun måneder igjen før neste overgangsvindu åpnes. Så hva skjer denne gangen? Tottenham akter hvertfall ikke å fremstå som desperate.

Mot nettopp City på søndag dro Kane til som Man of the Match. To scoringer fra 28-åringen tippet kampen over til en råsterk borteseier for Conte og Tottenham. Big Harry har fortsatt Spurs-kontrakt til 2024, denne gangen er det ikke Tottenham som skal trygle om forlengelse.

Les: Der kom kravet fra Juventus som kan hindre Paulo Dybala kontrakt

The Athletic hevder Daniel Levy og gjengen har bestemt seg for å vente med å tilby Kane forlengelse. Det er uklart om Manchester City eller andre beilere tar opp interessen for Kane-overgang i sommer, Tottenham akter ikke å vise kortene sine før et eventuelt bud kommer på bordet.

Syv poeng bak Manchester United på 4. plass i Premier League, men med to kamper færre spilt, er håpet at Conte leder Spurs til Champions League-kvalikplass for neste sesong. Skjer dette, er en av hovedårsakene bak Kanes ønske om exit fjernet.

Vi skjønner godt at Tottenham ikke stresser med forlengelse. De neste må tre månedene byr på for mange usikkerhetsmomenter. Smart trekk av Levy.

Les: Stig Inge Bjørnebye har signert Jack Wilshere