Viktig valg. (foto: villa, twitter)

Aston Villa-eierne setter mye penger på at Steven Gerrard skal bringe klubben til en stabil plassering på øvre del av Premier League-tabellen og en ekstra inntektskilde gjennom spill i Europa. I januar ga de manageren de to landslagsspillerne Philippe Coutinho og Lucas Digne, neste toppmål skal hentes fra Liverpool.

Det er kildene til Football-Insider som hevder Aston Villa har definert Joe Gomez som toppmål på sommerens overgangsmarked. Ifølge Football-Insider gjorde Villa et forsøk på Gomez i januar, men ble blokkert av Jürgen Klopp som ikke ønsket å miste midtstopperen midt i sesongen.

Les: The Athletic: Tottenham holder igjen på Harry Kane-kontrakt

Nå jobbes det altså konkret med planen for å realisere overgangen i sommer. Gerrard skal bruke kontaktene sine hos Liverpool, hvis Joe Gomez selv pusher på for exit kan Klopp tvinges til åpne opp porten.

Den engelske landslagsspilleren mistet store deler av forrige sesong med kneskade, denne sesongen har ikke 24-åringen kommet tilbake i varmen. Foran seg i spilletidskøen står Van Dijk, Matip og sist ankomne Ibrahima Konate. Dette har resultert i bare én Premier League-kamp fra start og totalt 13 kamper på banen for Liverpool.

Kom tilbake sammen i sommer.(foto: liverpool, twitter)

Gomez har kontrakt til sommeren 2024, ifølge Football-Insider har markedsverdien hans falt de to siste sesongene, der Liverpool kan tvinges til å godta et bud på rundt 30 millioner pund.

Les: Jack Wilshere har signert!

Med VM i Qatar bare måneder unna, taler mye for at Gomez vurderer en exit. Kommer Liverpool-ikonet Steven Gerrard og åpner døra til Villa Park, skal det bli vanskelig å si nei.