Er søkkrik, men hater å bruke et pund mer enn nødvendig. (foto: Ratcliffe)

Bruno Fernandes har denne uken blitt sterkt linket til exit Old Trafford. The Independent melder Bayern München er stålsikre på at de skal overtale den misfornøyde United-kapteinen til å følge Harry Kane og trekke til München. Dette var før United-ledelsens møte med portugiseren.

For ifølge alltid godt oppdaterte The Athletic, har Fernandes hatt et møte med representanter fra Manchester United. Det er ikke sikkert det kan kalles et oppvaskmøte, men hovedtema skal ha vært Fernandes sin fremtid i klubben.

LES: Gjør klart bud for å hente Jack Grealish

29-åringen er en av få United-spillere som har levert konsekvent høyt nivå over flere sesonger. Mot Palace og Arsenal var Fernandes bort med skade og etterlot seg et stort tomrom. Før dette sto kapteinen bak 7 mål på de 7 siste Premier League-kampene.

Møtet var ifølge The Athletic et oppklaringsmøte, der United-ledelsen måtte redegjøre for hvilken rolle de så Fernandes ha i «nye» United under Sir Jims ledelse.

Ifølge The Athletic var svaret krystallklart: Bruno Fernandes kan vente seg en fortsatt nøkkelrolle, mens en haug med lagkompisene legges ut for salg i sommer.

ENGELSKE KLUBBER: Kaptein Martin Ødegaard leder Arsenal-spillerne til vill klubbrekord

The Athletic hevder det dermed forventes at Fernandes blir værende, og lukker døra for beilere som Bayern München og Inter Milan.

Alt du trenger å vite: Manchester United – Newcastle