EM en showman fattigere. (foto: Manchester CIty)

I januar og februar fikk spilleren til ville 1,3 milliarder kroner 16 minutter på banen. Så fikk Grealish sjansen mot Arsenal da det gjensto en halvtime og 0-0 på resultattavla. Grealish, hentet inn som Citys gamechanger, skapte ingen åpninger, det endte med målløs kamp og poengdeling, som da sendte Liverpool på offensiven mot Premier League-tittelen. Nå er City tilbake i tet, men benkesliter Jack Grealish kan ikke ta på seg spesielt av æren for dette.

I april begynte det å sive meldinger ut i engelsk media at Manchester City-ledelsen har sendt signaler de er misfornøyd med Jack Grealish sin utvikling og åpner opp for salg til sommeren. Ifølge Football-Insider jobbes det for å hente Grealish «hjem».

LES: Giganten Giroud klar for ny klubb!

Hos Aston Villa hadde Grealish en tilsvarende rolle som Real Madrid har gitt Jude Bellingham: Vi stoler på deg, du bestemmer selv hva du gjør med ballen. For den eksplosive ballkunstner Grealsh de perfekte arbeidsforholdene. Hos verdens beste klubb har Grealish blitt formet inn i Citys angrepsmaskin, en overgang som ikke har gitt spiller eller klubb resultatene de forventet.

Ifølge Football-Insiders kilder gjør City klar for å selge Grealish, denne invitasjonen tar Aston Villa. Med en hånd på 4. plassen i Premier League og Champions League-billett, skal Unai Emery få de nødvendige forsterkningene for å holde trøkket oppe – og stige – neste sesong.

Football-Insiders kilde hevder Villa-ledelsen er i gang med å planlegge budet som sendes til den lyseblå delen av Manchester når City signaliserer de er klare for å forhandle.

ENGELSKE KLUBBER: Skal hente Manchester Uniteds viktigste spiller til Bayern München

Dette høres ganske enkelt helt riktig ut. Premier League trenger en leken Grealish stinn av selvtillit. Det kan han få hos Unai Emery på Villa Park – tilbake hos supporterne som forguder ham.

LIVE SPORTEN: Tottenham – Manchester City