Mo Salah., the One, the Only. (foto: Liverpool)

Det var en mektig irritert Mohamed Salah og Jürgen Klopp som hadde en opphetet krangel langs sidelinjen i 2-2 kampen mot West Ham. «Hvis jeg snakker i dag, tar det fyr» svarte Salah engelsk presse etter opptrinnet. Er dette en Salah som er drittlei og søker nye utfordringer i sommer når også Jürgen Klopp forlater klubben?

Linken til saudiarabisk fotball er fortsatt sterk, der det er varslet at gigantbud og lønnstilbud av en annen verden på nytt skyves over bordet til Liverpool og Salah. The Athletic har likevel fanget opp – for mange – overraskende signaler.

LES: Skal overtale Liverpool-spiller om å sende flyttelasset til Roma

Det engelske mediet hevder Salah ikke har sendt signaler til Liverpool-ledelsen han ønsker seg bort i sommer, noe som betyr at Liverpools viktigste angrepsressurs kan ende opp med å bære den røde drakta også neste sesong.

Spørsmålet er om Liverpool er villig til å risikere at salgsinntekter på over 2 milliarder kroner forsvinner, eller reduseres hvis ikke klubben selger Salah i sommer. I 2025 spaserer spilleren med 210 scoringer i den røde drakta ut som free agent.

Denne sesongen står 31-åringen med 24 scoringer og 13 assists på 41 kamper, så at Salah fortsatt er gull verdt på kamparenaen, det er det liten tvil om.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Tottenham

F7: 215 seriekamper siden dette har skjedd jernmannen Schmeichel