Mason Greenwood (foto: untited)

Manchester United har valgt å suspendere ikke terminere Mason Greenwood. Siste kamp for 21 åringen var i januar 2022 da de beseiret West Ham på Old Trafford. – Han var siktet for voldtektsforsøk og overfall, en siktelse som ble frafalt for noen få uker siden.

Til tross for henleggelsen har ikke Mason Greenwood returnert verken til kamp eller trening. Manchester United har foretatt en intern granskning for å finne ut om oppførselen er uforenlig med i spille i klubben selv om det ikke er noen lov brutt.

Les: Brighton-komet avviser Manchester United

The Athletic skriver at flere tyrkiske klubber la inn bud i januar, men at de alle ble avvist av Manchester United.

En av klubbene som ble nevnt var Fenerbache, som ifølge disse rapportene var «klare til å møte kritikken» som ville komme med en signering av Greenwood.

Mandag publiserte The Athletic en rapport om hendelsesforløpet fra Mason Greenwood var et hyllet supertalent til i dag da han er suspendert under etterforskning. Greenwood er desperat etter å komme tilbake og spille for United igjen. «Han ville løpe gjennom en vegg for å komme tilbake».

De siste ukene skal det være gjennomført flere møter mellom ledelsen i Manchester United og Mason Greenwood sine rådgivere. – Spilleren selv har vært og både forklart seg og understreket sitt brennende ønske om å komme tilbake.

LES: Antonio Conte har fått sparken

Kontrakten hans med klubben går ut sommeren 2025.