Evan Ferguson

Den irske spissen Evan Ferguson er bare 18 år gammel og allerede en fantastisk sterk og effektiv målscorer. Han er midt i sitt gjennombrudd, både i Premier League og på landslaget.

Flere toppklubber, inkludert Manchester United kommer løpende med sjekkheftet klart. -Men unggutten som har tre mål og to målgivende på sine ti kamper i Premier League har det slettes ikke travelt.

LES: Antonio Conte har fått sparken

Evan Ferguson ble tatt ut til landslagssamling og takket for tillitten med å bli målscorer på onsdag i privatlandskampen mot Latvia. Manchester United skal ikke ha vært alene om å ta kontakt og fått et kontant nei, han har ingen interesse av å forlate sørkysten og Brighton.

I følge opplysningene ser han større sjanse for å få rikelig med spilletid dersom han blir i Brighton og vil dermed utvikle seg på en bedre måte. – Dessuten er det gøy å spille om dagen. Manager Roberto De Zerbi gir godt med rom og Brighton leverer resultater langt over forventning.

Han forventes å få sin konkurransedebut for det irske landslaget når Frankrike besøker Dublin senere i dag.

Manchester United er opptatt av Harry Kane og Goncalo Ramos i jakten på en ny «ni» uavhengig av om de mot alle odds skulle lande Evan Ferguson.

Les: Leeds vil ha Kalvin Phillips tilbake