Skulle kanskje ha holdt seg hos Celtic... (foto: celtic, twitter)

I sommer dro en saudiarabisk klubb frem 29,1 millioner euro for å hente Celtic-stjerna Jota til Saudi Pro League. Dette ble en av de dyreste overgangene i ligaens historie, portugiseren skulle nå spille for landsmann Nuno Esperito Santo. Et par måneder senere er klubben klar for å dumpe 24-åringen som free agent og ta tapet.

Overgangsjournalist Ekrem Konor meldte forrige uke at Jota ikke hadde plass i troppen med for mange utenlandske spillere, nå hevder Konor at den saudiarabiske klubben har startet forhandlingene om å kansellere kontrakten til den tidligere Celtic-spilleren.

LES: Mens Barcelona kjørte over Royal Antwerp i Champions League satt sjefene og avtalte kjøp av landslagsspiller

-Al Ittihad har startet forhandlingene med å terminere Jotas kontrakt, skriver overgangsjournalisten ifølge Footballtransfers.

En skikkelig snodig historie, for selv om det har vært ryktet at Jota og Santo ikke helt har funnet tonen, har 24-åringen vært på banen i fire kamper (som innbytter) med en scoring. Nå tar klubben og dropper spilleren de betalte 30 millioner euro for i juli.

Jota trenger ikke å bekymre seg for at han blir arbeidsledig lenge. I tillegg til at han sikkert får en solid kompensasjon for å stikke knappe to måneder etter signering, melder Konur klubber i Premier League, La Liga og Serie A har linet opp får å signere Jota som free agent.

LES OGSÅ: Maguire kan ikke lenger få skylda