Nagelsmann. (foto: bayern, twitter)

Jesse Marsch fikk i utgangspunktet en umulig oppgave da han ble hentet fra lillebror RB Salzburg for å ta over etter et av de største trenertalentene. Det hjalp heller ikke at Bayern München i tillegg sugde til seg Dayot Upamecano og kaptein Marcel Sabitzer før amerikaneren skulle kopiere Nagelsmanns suksess i Bundesliga og Champions League.

Nå er Marsch opptatt på Elland Road, mens Domenico Tedesco på god vei leder RB Leipzig på rett kurs. Da er det dårlig timing hvis Bayern München igjen kommer på spiller rov.

Les: Manchester United er ikke alene om å jakte toppkandidat

Bayern har mistet Niklas Sühle til Dortmund og er i ferd med å miste Serge Gnabry, som har vegring mot å signere kontraktsforlengelse forbi 2023. Dermed ser det ut til at det er siste mulighet for Bayern til å cashe ut på angrepsspilleren med 60 scoringer og 39 assists på 162 kamper i sommer.

Ifølge Bild har Bayern to kandidater på erstatterlista. Den ene er Ajax-spilleren Antony, den andre befinner seg hos den brysomme rivalen RB Leipzig.

Christopher Nkunku. Den franske spilleren har hatt en gnistrende god sesong, noe som sendte ham gjennom det ekstremt trange nåløyet til debut på det franske landslaget. Ifølge Bild følger Bayern utviklingen til 24-åringen tett. 15 scoringer på 27 Bundesliga-kamper denne sesongen gjør Nkunku til den 5. vasseste målscoreren i Bundesliga.

Les på Tysk Fotball: Håvard Nordtveit trer av i Bundesliga

For RB Leipzig kan dette bli nok et hull som må fylles opp før neste sesong.

Les: Ikonet Dani Alves digger utskjelt Liverpool-spiller