Synger samme sang!

Barcelona president Joan Larporta spøkte absolutt ikke for noen måneder siden ha han høyt og tydelig erklærte at de var tilbake, ikke bare på banen, men også i overgangsmarkedet. Liverpool har av flere kommentatorer den siste tiden fått krass kritikk over at de ikke gir deres ypperste målscorer Mohammed Salah den lønnsøkningen han krever og fortjener. Gjennomgangsmelodien er at fordi Salah kommer fra Egypt og ikke Europa får han ikke som fortjent.

Det forhandles fortsatt på Anfield.!

Les: Inter Milan vil svært gjerne beholde Martinez, men 700 millioner er ikke så ille det heller

I dag har nyheten kommet som viser nøyaktig hvor tøffe Barcelona tenker å være på overgangsmarkedet fremover.

Den 33 år gamle polske superstjernen Robert Lewandowski som selv Lionel Messi mener burde vinne Ballon d’Or er i følge RAC1 og Sport enig med Barcelona om de personlige betingelsene. – Selvsagt må også Bayern München på banen for at en overgang skal kunne skje.

Katalanerne er villige og skal visstnok evne å legge rundt 570 millioner kroner på bordet for storspilleren, som har banket inn mål i Bundesligaen og Champions League i en årrekke.

Les: Jobber hardt for å signere Joachim Löw før april

RAC1 har spurt Joan Laporta om Lewandowski og Mohammed Salah.

  • «Det er klart at toppspillere vil signere for Barcelona».
  • Jeg kan ikke fortelle om vi er i samtaler om Lewandowski og Salah. I klubben ville de fortalt meg at jeg hadde skapt problemer for forhandlingene.

Nå er det bare å lukke øyene å se for deg Lewandowski og Salah i Barcelona drakt! – En angrepsduo du vil trenge John Wick for å stoppe!!.