Blir fortsatt litt tynt på topp. (foto: united, twitter)

Manchester United planlegger et oppsiktsvekkende bud på 8 millioner pund på tidligere Old Trafford-flopp

Memphis Depay kan være på vei tilbake til Manchester United bare fem år etter hans mislykkede opphold på Old Trafford, melder Marca.

Barcelona-spissen var så og si klar for Serie A-giganten Juventus forrige uke, men den gamle damen trakk tilbake kontakten i 11. time til fordel for Marseilles Arkadiusz Milik.

SISTE: Liverpool vil styrke midtbanen med PSG-stjerne

Barcelona er fortsatt svært ivrige etter å kvitte seg flere stjerner for å komme innenfor La Ligas strenge økonomiske regler, og Depay er høyt på lista over spillere de vil ofre i sommer.

Depay er ferdig i Barcelona. (foto: barcelona, twitter)

Med bare åtte dager igjen av sommerens overgangsvindu, er Ten Hag fortsatt ivrig etter å skaffe seg mer dybde på topp.

Transferstrategien til United under Ten Hag utvilsomt hatt et utgangspunkt i nederlandske spillere eller spillere han har trent tidligere. Men dette er vel kanskje også den eneste grunnen til at Depay virker som et fornuftig valg for United? Kanskje utenom den lave prislappen. Mye tyder på at Depay faktisk kan forlate Camp Nou gratis for å kutte lønnsutgiftene.

LES: Manchester United-legende vil redde karrieren til fallen stjerne

Memphis Depay ble signert av United for 31 millioner pund i 2015, og scorte bare syv mål på 53 kamper for de røde djevlene, før han dro til Lyon på en permanent overgang bare 18 måneder inn i sin fireårskontrakt på Old Trafford. I Lyon gjorde han det meget bra før han gikk Barcelona forrige sesong.