Som planlagt, men likevel en stor lettelse. (foto: united, twitter)

Seks år med titteltørke er over. José Mourinho bragte Europligatrofeet til Old Trafford, nå er det rotengelske ligacuptrofeet som skal busses til den røde delen av Manchester. Ellers så kontrollerte Erik ten Hag lot seg til og med invitere til dans på Wembley av to spillere han mener har vært spisielt viktige for suksessen hans.

-Før kampen spurte dere (journalistene) meg om betydningen av Casemiro og Raphael Varane. De vet hvordan man vinner trofeer, se bare på alle de Champions League-titlene de har vunnet, begynner Ten Hag ifølge Manchester Evening News.

LES: Martinez forklarer supporterne fordelene med å ha en argentiner i United-troppen

Det var to nøkkelspillere bak suksessen.

Så til to andre nykommere som ikke har vært med på med år med nedturer i Man United-drakta. For Erik ten Hag har også disse vært avgjørende for triumfen på søndag

-Jeg synes Martinez, jeg var med ham i Ajax og vant trofeer – og det samme med Antony. Du har bruk for den personligheten og karakter på laget for å vinne (det avgjørende). Martinez er avgjort en av dem, fortsetter United-manageren.

-Man kan regne med og stole på ham (Martinez) og det viste han igjen. Båndet mellom ham og Rapha (Antony) er virkelig sterkt. Som manager på sidelinjen er man rolig og tror de løser det, avslutter Ten Hag.

Som viser samholdet med en brasiliansk/argentinsk sambasving.