Cup-titler er ikke lenger målet. (foto: Manchester United)

Den siste kampen og den siste tittelen for engelske klubber ble vunnet av Manchester United. Dette reddet jobben til Erik ten Hag, nå skjønner ikke nederlenderen hvorfor han ikke skal vinne Premier League og tittel ute i Europa.

Forrige sesong ledet Ten Hag de røde djevlene ut av Champions League etter gruppespill, i Premier League til en historisk dårlig 8. plass. Likevel, Ratcliffe og INEOS-gjengen har pekt ut Ten Hag som den beste til å lede Man United inn i kommende sesong, noe som gir nederlenderen opplevelsen av arbeidsro. Arbeidsro til å slippe å støtte seg til en tittel i cupene som største prestasjon.

LES: Overraskende nok vil Real Madrid gjøre et nytt forsøk med tidenes dyreste keeper

-Vi vant FA-cupen og vi vant ligacupen, men vi er klare til å gå for større titler og vi ønsker å vinne Premier League og mer enn det. For eksempel i Europa begynner Hag ifølge The Guardian.

Ten Hag har såpass erfaring med å ha en av verdens mest utsatte trenerjobber, at ambisjonene kobles opp til en realistisk tidsplan.

– Men det er en prosess som tar tid, og den krever arbeid. Men oppsettet i klubben er bra, og jeg liker endringene som skjer rundt Carrington, sier Ten Hag.

Først tar vi cupene, så-tar-vi-Premier League. Høres ut som en Leonard Cohen-sang.

Alt du trenger å vite: Nederland – England

ENGELSKE KLUBBER: Gir svært misfornøyd Liverpool-spiller en ny mulighet