Ancelotti fortsetter å peke på spillerne han ønsker seg. (foto: Real Madrid)

Det er nesten ikke så vi tror det vi leser fra overgangsjournalisten Matteo Moretto! At Real Madrid viser interesse for Kepa Arrizabalaga – igjen.

Før sist sesong skadet førstekeeper Thibaut Courtois korsbåndet. Dette åpnet for Andrij Lunin og da sjansen bød seg tok ukraineren den med begge henna. Lunin var med på å lede «Los Blancos» til La Liga og Champions League-titlene.

Les: David Raya er inne på topp ti listen over tidenes dyreste keepere etter Arsenal overgang

Men nå er Courtois tilbake fra sin skade og mye tyder på at Lunin får problemer med å beholde rollen som førstevalgskeeper. Dette har gjort Lunin som er mer enn god nok for ethvert topplag sin fremtid usikker. Det er ikke snakk om at han 25 åringen kommer til å spille andrefiolin fremover. Det er rikelig med interesse så det er trolig ikke snakk om når, for det blir i sommer, men hvor.

Dette har igjen fått Real Madrid til å sondere terrenget og nå trekkes et uventet navn frem. Matteo Moretto opplyser at Real Madrid allerede har tatt kontakt Chelsea om Kepa Arrizabalaga som bare har et år igjen av sin avtale.

At baskeren skulle flytte til å bli andrevalg i den spanske hovedstaden er kanskje ikke overraskende i seg selv. Det som imidlertid får folk til å heve øyenbrynene er at Arrizabalaga tilbrakte fjoråret på lån hos Real Madrid.

Låneoppholdet ble imidlertid ikke særlig vellykket og etter å ha blitt kraftig kritisert for å være ujevn måtte 29-åringen vike plassen for Lunin og etter sesongen valgte Real Madrid å ikke kjøpe ham.

Les: Ny vending for den svært misfornøyde Liverpool-spiller Sepp van den Berg