Erik ten Hag og Cristiano Ronaldo har et anstrengt forhold...Det bedret seg ikke med Ronaldos intervju med Piers Morgan. Twitter/@TimelineCR7

Nyheten fra Telegraph kommer slettes ikke som en overraskelse etter søndagens 6 – 3 tap mot Manchester City. – Manchester United manager Erik ten Hag valgte å la han som unektelig er klubbens største stjerne Cristiano Ronaldo bli sittende på benken gjennom hele kampen.

Forklaringen for hvorfor Manchester Uniteds best betalte spiller ble sittende på benken beviser, hvis vi tror på det Erik ten Hag sa, at også manageren hadde tapt før kampen startet. Uansett en fantasifull forklaring!

«Jeg ville ikke bytte ham inn av respekt for Cristiano og for hans store karriere. Den andre tingen var fordelen, jeg kunne ta med Anthony Martial ettersom han trenger minuttene, men jeg vil ikke vinkle det slik.»

Martial gjorde to sene trøstemål for United etter at han ble byttet inn.

Men det virker som at Ten Hag kanskje har litt for stor respekt for Ronaldos karriere. Den portugisiske superstjernen har bare startet én Premier League-kamp denne sesongen.

Da United lå under med fire mål til pause og flere United-supportere gikk hjem i pausen, bestemte altså Ten Hag seg for å skåne den «skjøre» femdobbelte Ballon d’Or-vinneren fra Haaland & Co. Utrolig!!.

Les: Chelsea og Real Madrid-legende legger opp

Som de fleste husker fra i sommer, satte Ronaldo seg kraftig på bakbeina i sommer og ville ikke engang delta i Manchester Uniteds oppkjøring til årets sesong. – Istedenfor sendte han Jorge Mendes ut, land og strand for å forsøke å få til en overgang til en ny klubb.

Til tross for iherdige forsøk på å forsvinne fra Old Trafford, var Erik ten Hag klar på at Ronaldo skulle bli og at han var viktig for klubben, nå har han altså snudd, Telegraph melder at den portugisiske superstjernen kan dra videre allerede i neste vindu dersom det rette budet skulle komme.

KLOPP AVSLØRER: Hva skjer med Liverpools nye stjernespiss, egentlig?

Det behøver ikke bli enkelt med salg selv om Manchester United skal være villig til å selge. Mange tror det ender opp med fantasilønninger i Saudi-Arabia fremfor at en ny stor klubb lar seg friste av den falmende 37 år gamle superstjernen.

  • Men hvem vet, håpet skal visstnok være at Ronaldos spill for Portugal i VM i Qatar skal være så bra at noen napper!.