Marcus Pedersen. (foto. godset)

Jeg er fullstendig klar over at det er en kjip overskrift, men ingenting ser ut til å kunne stoppe Strømsgodset sin stødige kurs ned i OBOS-Ligaen. Med 10 poeng etter 15 kamper og sist i Eliteserien trengs det er «nestenmirakel» og minst 20 poeng i høstsemesteret. 

Marcus Pedersen (29) som har slitt med skader og nå «jobber seg tilbake» har terminert avtalen sin med Strømsgodset, nå er han ifølge  Hamar Arbeiderblad i dialog med gamleklubben HamKam om en mulig avtale.

Marcus ble regnet som en av Norges største talenter da han ble hentet av Strømsgodset for første gang i 2009.

Les: Antonio Conte fikk ikke engang telefon fra sin gamle arbeidsgiver

«HamKam har kommet med en forespørsel om meg. Jeg kjenner mange i klubben. Det er normalt at vi snakker sammen, men ikke nødvendigvis om kontrakt og slikt. De har forhørt seg, og jeg har svart med mitt. Jeg utelukker ingenting» sier Pedersen til avisen, og legger til at han har fått henvendelser fra andre klubber i tillegg. Også utenfor Norge.

Eurosport har også vært i kontakt med Pedersen, som nettopp har gjennomført en treningsøkt.

«Det er ikke noe mer enn de har tatt kontakt og forhørt seg. Jeg har ikke utelukket hverken det ene eller det andre. HamKam er jo en klubb som bør ligge der oppe. Muligheten til å være den som kan bidra til det er jo en trigger, men som sagt er ingen planer lagt og jeg trener kun for meg selv per dags dato» sier Pedersen til Eurosport.

Les på Popidol: Fotballforbundet stritter imot EU forslag om kunstgressbaner

«Alt forutsetter selvsagt at han blir helt frisk, og per i dag er han skadet. Han er velkommen til å trene med oss når han er klar for det i hvert fall».

Marcus Pedersen begynte karrieren sin i HamKam, og debuterte med scoring mot Rosenborg i 2008. Så gikk turen til Strømsgodset, før han også har vært innom Vitesse, Vålerenga, OB, Barnsley, Brann og så Godset igjen.

HamKam har hatt et dårlig strekk inn imot sommerferien med fire strake tap.