London?`Bah! (foto: city, twitter)

Når vi kaller noe måltørke med to kamper uten scoring i verdens tøffeste liga, da sier det mye om angrepsspilleren. Når manageren i tillegg tar på seg skylda for at spissen ikke scorer, da sier det mer enn mye.

Erling Haaland har for første gang siden overgangen til Premier League ikke scoret i to kamper på rad. Guardiola forklarer hvorfor nordmannen ikke har fått de nødvendige arbeidsforholdene for å «gjøre jobben sin».

LES: Premier League-klubb blar villig opp til ny overgangsrekord

-Vi spiller vårt spill og har våre prinsipper, men måten vi har spilt på de siste to kampene har ikke hjulpet Erling med å score, begynner Guardiola ifølge BBC.

-Vi skal spille bredere i det oppbyggende spillet, men på den siste tredjedelen skal vi ha spillere sentralt. Hvis Erling ikke er inne sentralt, kommer vi ikke til å score. Vi har tidligere hatt fantastiske momenter på den siste tredjedelen hvor vi har spilt i små rom, fortsetter City-manageren.

-Det har vi ikke hatt de siste to kampene. Det er min feil. Jeg har ikke fått dem til å forstå hvordan de skal angripe, kommer det fra Guardiola.

LES: Ekstremt viktig avtale på plass – fremtidig nøkkelspiller forlenger til 2029!

Nå venter Tottenham, da får vi se om Haaland blir matet med assists.