Bare å komme, kompis. (foto: barca, twitter)

Memphis Depay står forsatt registert som Barcelona-spiller, men skal være noen få svinger unna overgangen til Atletico Madrid. Xavi har allerede tatt en prat med potensiell erstatter fra Premier League.

Det har ikke vært noen lett tid for den nederlandske løven Depay siden free transfer-overgangen fra Lyon sommeren 2021. Toårskontrakt ble signert, men ikke forlenget, både på grunn av skader og variende form og at Barca er godt dekket forover.

LES: Tar på seg skylda for Haalands «måltørke»

I forrige uke meldte spansk media at Depay og Atletico Madrid var enige om en overgang, men begge parter var villige til å vente til sommeren. På Barcelona sitt initiativ startet klubbene å snakke sammen igjen og skal ha blitt enige om en overgang på 3 millioner euro.

Selv med bare fire kamper for Barca denne sesongen, trengs det en erstatter for resten av sesongen. Ifølge spanske AS har Xavi pekt seg ut en tidligere Valencia-spiller, vingen Goncalo Guedes. Portugiseren fikk sin internasjonale debut på det portugisiske landslaget som 18-åring, var med i VM 2018 med Ronaldo og gjengen og sto bak den matchvinnende scoringen for Portugal i National League-finalen i 2019.

(fra transfermarkt)

Nå har 26-åringen 18 kamper i Wolverhampton-drakta (2 scoringer, 1 assists), men skal være veldig interessert i å bistå Barcelona. Ifølge det spanske mediet har Xavi allerede tatt en prat med Guedes, sier Wolves go (selv om Lopetetgui selv har bruk for vingen), er det snakk om utleie for sesongen uten kjøpsopsjon.

LES OGSÅ: Premier League-klubb blar villig opp til ny overgangsrekord