Frenkie de Jong i fin flyt

Den nederlandske midtbanestjernen Frenkie de Jong har tryglet, grått, bedt på sine knær om å få lov til å bli i Barcelona, men klubben som fortsatt har store økonomiske problemer vil selge og fylle opp bankkontoen med omtrent en milliard.

Gjelden er fortsatt på 13 milliarder kroner, men for noen dager siden fikk klubben på plass finansiering som gjør at de får litt større handlingsrom. 2 milliarder inn for salg av 10% av TV rettigheter skulle brukes til å hente Robert Lewandowski fra Bayern München og komme inn under La Liga sine økonomiske minimumskrav.

Les: Klopp om nysignering: For et talent han er!

Manchester United og Barcelona har i noen dager vært enige om en overgang, dette i følge Marca, Sky Sports, BBC, Sporten.com, 90min og TV2 pluss en rekke andre, men så kommer det motstridende opplysninger. Nye penger skal være årsaken!.

Det ser ikke ut til å bli så lett å lande en avtale med de tyske seriemestrene og manager Xavi Hernandez vil at klubben skal reversere sin beslutning om å selge Frenkie de Jong.

AS skriver i dag at Barcelona nå har bestemt seg for å benytte noe av de friske pengen til å holde på Frenkie de Jong og til å melde inn de spillerne de har hentet, men ikke fått registret.

Det engasjementet som 25 år gamle Frenkie de Jong har vist, inkludert at han går med på lønnskutt skal ha overbevist Barcelona om at han bør bli.

Les: Klarna verdsatt til bare 60 milliarder kroner