Vi bare måtte ha med et siste bilde av Haaland i den gule drakta.

Vi trodde den tidligere Dortmund sportsdirektøren, Michael Zorc, var av den hyperaktive typen som alltid siktet høyt. Nå viser det seg at Sebastian Kehl allerede har overgått forgjengeren sin i løpet av noen måneder i jobben.

Nå ble Erling Haaland tapt delvis på Kehls vakt, men dette var allerede avgjort før nyttår, noe avdøde Mino Raiola hadde sørget for. De store pengene for agent og spiller lå i exit Dortmund.

LES: Real Madrid kaster seg inn i kampen om Serie As mest verdifulle spiller

Så tilbake til Kehl. De siste månedene har Dortmund bekreftet fire signeringer – og sparket trener – før overgangsvinduet åpner. Ifølge den alltid tilstedeværende overgangsjournalist Romano er forhandlngene ferdig for nr. 5.

Da Dortmund hentet Jadon Sancho fra balløya og mulighetene i Premier League i 2017, var det mange som ristet på hodet. Har det klikket for den engelske tenåringen?

Fem år senere med Sancho, Haaland og Bellngham i Dortmund-drakt er det ikke lenger noen som stiller spørsmålet. Nå hevder Romano neste tenåring fra Manchester City er klar for Die Schwarzgelben.

19-åringen Jayden Braaf har 24 kamper for U23-laget til City. ikke så mange kampene, men målteften til venstrevingen er det ikke noe å si på: 12 scoringer. Det har blitt førstelagstreninger hos Guardiola, men altså ingen debut.

LES på F7: Inviterte 100 000 til krisemøte om Kinas økonomi

De personlige betingelsene med Dortmund skal være på plass og koffertene i ferd med å bli pakket.

Vi får et skikkelig flashback til Jadon Sancho (før United), der Dortmund var den perfekte boltreplassen for utvikling. Utfordringen til nederlenderen er at han har vært rammet av skader de siste sesongene og ikke fått utviklingen City forventet.

Likevel, vi blir ikke overrasket hvis Braafs markedsverdi øker kraftig i løpet av første sesong i den gule drakta. En spiller vi definitivt skal følge med på fremover.

OPPDATERT: Bekreftelsen fra Dortmund kom på fredag.