Tanguy Ndombele svært misfornøyd med å bli byttet ut

Tottenham manager Antonio Conte er definitivt ikke alene om å riste på hodet over oppførselen til den franske superstjernen Tanguy Ndombele. – De aller fleste fans har frisk i minne hvordan klubben hentet han fra Lyon for 60 millioner euro i 2019. Kjøpet har i det store og hele vært en skuffelse og nå har hans holdning ovenfor fans og lagkamerater bragt han ytterligere i trøbbel.

I FA-cupkampen mot Morecambe sist søndag, mens Tottenham lå under 1 – 0, gikk Ndombele sakte av banen etter at han ble byttet ut med Oliver Skipp . Han var pottesur og gikk han rett i garderoben, framfor å sette seg på benken med de andre spillerne.

Les: Zuccarello var helt outstanding!

Tottenham vant til slutt 3 – 1.

Dette er typisk en oppførsel som fansen virkelig hater. Manager Antonio Conte har satt ned foten og i følge Football London at han trener Tanguy Ndombele på egenhånd.

Fremtiden med klubben forblir meget usikker. – Tottenham skal ikke ha tatt stilling til om når og eventuelt om han noen sinne kommer tilbake til vanlige treninger. Nå følger han sitt eget opplegg. Han var heller ikke i troppen til ligacupsemifinalen mot Chelsea denne uken, en kamp der Spurs tapte 0-1 for de blå og røk ut med 0-3 sammenlagt over to kamper.

Les: Dybala i samtaler som kan skape fotballjordskjelv hos Juventus