Snart tilbake, men må klare seg uten kompis Dybala.

Denne uken skulle Juventus og Max Allegri vise hele Italia at plasseringen på sesongens Serie A tabell utenfor topp-fire er midlertidig. Supercoppa-finalen mot Inter Milan skulle vinnes og Juves kollektive selvtillit skulle økes. Det endte med et bittert 2-1 tap på San Siro, med scoring av Alexis Sanchez på overtid med kampens siste spark på ballen etter 121 minutter. Nå jobber Inter intenst for å såre erkerivalen ytterligere.

Leonardo Bonucci blir symbolet på hvor ydmykende det var å tape mot Inter Milan i den prestisjefylte Supercoppafinalen, der Juve-veteranen gikk fysisk til angrep på en Inter-direktør etter Sanchez-scoringen (les: Leonardo Bonucci får en symbolsk straff for angrepet på Inter-direktøren).

Ifølge Gazzetta dello Sport har Inter-bossen Beppe Marrotta bestemt seg for å riste til seg en av Juventus sine største angrepsressurser. Prosessen mellom Juve og Dybala om forlengelse har igjen trukket ut, der kontraktsutløpet kommer i sommer. Det pågår forhandlinger, men Inter på topp i Serie A har ingen intensjon om å sitte på venterommet.

Gazzetto dello Sport hevder Inter-sjefen nylig har vært i dialog med agenten til Dybala, nå kommer agenten fysisk til Italia for å fortsette samtalene.

Sjekk ut Dybala i dette angrepet:

Les: Nå er det Dennis Johnsens tur til å spille med Manchester United-legende

Både Tottenham og Barcelona har vist interesse for argentineren med 109 scoringer på 274 Juve-kamper. Velger Dybala Inter Milan, kommer det til å bli nok et enormt prestisjenederlag for den gamle dame.