Tammy Abraham

Rett etter Ola Solbakken kom gratis fra Bodø/Glimt til Roma fikk han passet sitt påskrevet av manager José Mourinho at han ikke viste hvordan man presser høyt. – Det har blitt mer spilletid etterhvert, men likevel kan det bli slutt allerede i sommer.

Ola Solbakken landet i den italienske hovedstaden i januar har kontrakt med Roma frem til sommeren 2027.

Giallorossi trenger å generere 40 millioner euro i inntekter fra spillersalg, og Tammy Abrahams nylige skade har kommet i veien for Romas opprinnelige planer for sommeren.

Les: AC Milan-spillere og fans liker ikke Paolo Maldini slutter

Skader kommer alltid ubeleilig, men for Tammy Abraham og tre Premier League-klubber (og selvfølgelig Roma) kommer 25-åringens ferske skade maks dårlig timet.

I siste seriekamp på søndag mot Spezia (2-1 seier) falt Roma-spissen litt rart, der beinet «ga etter» i en situasjon. Abraham vred seg i smerte og ble nødt til å bæres av banen. Ifølge italienske Sky Sports har den engelske landslagsspilleren skadet et ligament i kneet, med et potensielt skadeavbrekk frem til november, desember.

Abraham var på vei tilbake til Premier League, der både Man United og Aston Villa (på innleie i 2019) har vist sin interesse, mens Chelsea sitter på en tilbakekjøpsklausul på 64 millioner pund de vurderer å utnytte.

Abraham har hatt noen solide sesonger hos Mourinho etter at han forsvant fra Chelsea i 2021, nå var det ryddet vei for å returnere til verdens tøffeste liga for å bevise at han holder nivået.

LES OGSÅ: Detaljer gjenstår før Napoli-stjerne lander på Old Trafford

Dreier det seg om en alvorlig skade, kommer Premier League-klubbene til å holde på de store pengene og rette fokus mot andre kandidater. Kjipt for alle parter. Vi ønsker Abraham good recovery.

Som et resultat melder Corriere dello Sport at Roma vurderer muligheten for å selge Ola Solbakken.

Solbakken skal ha genereer interesse fra klubber i Frankrike og Tyskland. Salget hans kan generere viktige inntekter for Roma.

Les på Radiosporten: Sier nei takk til 12 milliarder