Ble for tungt for Besiktas-treneren.

38-åringen Burak Yilmaz har båret Besiktas-drakta i 96 kamper med 32 scoringer. Direkte etter at han la opp som spiller i sommer, inviterte Besiktas ham tilbake som assistentrener i juli. 10. oktober sto Yilmas plutselig som hovedtrener etter at hovedtrener Şenol Güneş trakk seg. På torsdag kveld fikk Yilmaz et ublidt møte med arktisk fotball, fredag kom bekreftelsen på at det var nok.

Besiktas-supporterne så muligheten til en stor kveld i Conference League på hjemmebane. Et lag fra Norge som spiller deler av sesongen i snøvær skulle settes på plass i Istanbul. Dette var planen og forventingene, Bodø/Glimt spillerne og Kjetil Knutsen lot seg ikke vippe av pinnen med en ekstra laaang busstur til stadion og kjempet inn til 1-2 seier.

LES: Må opp med et crazy bud for å signere den perfekte Arsenal-spilleren

For Besiktas-supporterne et sjokk, for hovedtrener Yilmaz uholdbart. På fredag melder den tyrkiske klubben at Yilmaz trekker seg etter seks kamper som hovedtrener.

Etter å ha tatt det ydmykende tapet mot en norsk klubb på hjemmebane, var utgangsdøra tydeligvis eneste alternativ for Yilmas. Hadde han spurt oss, kunne vi berolige Besiktas-treneren med at det er alt annet enn ydmykende å tape mot Bodø/Glimt og Kjetil Knutsen.

LES OGSÅ: Luis Suarez viser David Beckham hva som venter