Nok en gang oppe med tre fingre. (foto gremio, twitter)

Det siste året har Luis Suarez slitt med et kne som har fått juling gjennom snart to tiår på øverste nivå. Det går mot protese for en av sin generasjons største angrepsspillere, men ikke ennå. 36-åringen har ikke tid til å sette karrieren på hold. Natt til fredag viste Suarez igjen hvilken matchvinner han er for klubben han spiller for.

Brasilianske Gremio, med Suarez på banen, lå under 1-3 mot Botafoga frem til det 50. minutt. Da våknet «fotballfanden» i Suarez. I løpet av 19 minutter hamret han inn hattrick til 3-4 seier.

LES: Arsenal-keeper presses til exit

Dette var heller ingen hvilken som helst kamp. Seieren sendte Gremio skulder til skulder med Botafoga på toppen av øverste brasiilansk liga med 59 poeng.

Når Luis Suarez lukter seier og titler, har spissen den utrolige egenskapen til å hente frem et ekstra gir.

Ifølge ESPN er den uruguayanske målgarantisten og Inter Miami enige om kontrakt, fra januar settes kursen til MLS for å gjenoppta det historisk effektive sammarbeidet foran motstanderes mål med kompis Messi. David Beckham har nå fått bekreftet hva som fortsatt bor i 36-åringen.

Suarez står med 14 scoringer og 10 assist på 28 seriekamper.