Har lært. (foto: chelsea, twitter)

Selv om Todd Boehly før forrige sesong var stinn av amerikansk selvtillit om at det skulle bli enkelt å å lede Premier league-klubb til titler så lenge pengene fosser ut på overgangsmarkedet, ble Graham Potter hentet inn til en kriserammet klubb. Ikke rart den tidligere suksesstreneren hos Brighton har blitt var på å kaste seg inn i en tilsvarende situasjon.

Hos Chelsea i 2022 hadde Tuchel fått fyken, Boehly, med null erfaring fra soccer og verdens tøffeste liga, utnevnte seg til midlertidig sportsdirektør. I tillegg skulle Potter lede en haug med nyinnkjøpte overbetalte stjerner. Det gikk som det måtte gå.

LES: Pep Guardiola er drømmen, mens Eddie Howe og Graham Potter er de beste engelske

Potter fikk med seg nok pund til å leve «lykkelig i alle sine dager», men står igjen med omdømmet «lettvekter». Glemt er suksessen hos Brighton.

Ifølge The Athletic har Graham Potter fått tilbud om en stor jobb. Forrige sesongs 7. beste klubb i Ligue 1 har denne sesongen posisjonert seg på bunn av tabellen med 1 poeng på 4 kamper.

Trener Laurent Blanc er varslet på vei ut om ikke altfor mange nye tap, Potter er kalt inn for å overta.

LES OGSÅ: Nunez skjønner nok Liverpool-oppholdet kan bli kortere enn planlagt

Ifølge The Athletic har Mr. Potter klokelig takket nei til tilbudet. Amerikanske John Textor kjøpte klubben i desember 2022, nå er den stolte klubben sportslig i fritt fall. Vi tipper denne situasjonen minnet Potter skummelt myer om jobben på Stamford Bridge.