Failure is no option. (foto: real, twitter)

Drømmen om å spille for Real Madrid ligger aktivt eller latent hos de aller fleste talentene verden. Promillen som faktisk lykkes med å få tre på seg Real-drakten får rimelig kjapt oppleve at det ikke er noen drømmetilværelse å gå ut på San Bernabeu.

Når alt går vägen er fotball en lek, men hos Real Madrid er failure no option – hver bidige kamp.

Les: Bild: Liverpool går for storeslem på overgangsmarkedet

19-åringen Takefusa Kubo er Real Madrid-spiller på papiret, men er fortsatt et stykke unna debuten etter overgangen fra FC Tokyo i 2019. Den japanske kanten er på utlån til Villareal denne sesongen og har gode dager med spilletid i 12 kamper denne sesongen – for klubben som overraskende ligger foran Real på La Liga-tabellen.

Mens Kubo har cruiset på med 1 scoring og 3 assists for overraskelseslaget Villareal, ser japaneren Real stå med tre tap og to uavgjort på 11 kamper. Han vet utmerket godt hvor ekstremt negativt denne statistikken er for gjengen på San Bernabeu.

-Forventningene til å vinne i Real Madrid er enorme. Det er skremmende. De vinner alltid, og når de ikke gjør det, er det mer press på neste kamp, sier Kubo til Marca.

Sammen med Kubo føler vi med Zidane, Ødegaard, Ramos og gjengen. Samtidig vet vi at det er den kompromissløse holdningen til tap som har pisket Real Madrid til toppen år, etter år, etter år.

Når Takefusa en dag går ut på San Bernabeu bør han være klar – og mindre skremt.

Les: Aaron Wan-Bissaka må bli råere, Solskjær har funnet løsningen i toppen av La Liga