(c) Bilde: Brann: Taijo Teniste

Noen kamper er bare vonde å se på og denne var en av de, Taijo Teniste falt kvalmende stygt etter en hodeduell.-Det er en av Brann sine aller viktigste spillere som ble båret ut av av Sør Arene og rett på sykehus i Kristiansand.

Heldigvis ser det ut til at han klarer seg uten alvorlige men, Brann sin mediesjef Gorm Natlandsmyr snakket med VG etter kampen: » Det er litt tidlig å si, men han hadde bevegelse i armer og bein og spurte om stillingen under kampen. Vi er optimister»

Trener Lars Arne Nilsen hadde følgende oppdatering til Bergens Tidende:

«Gutten er ved førlighet og får ikke varige mén. Så kommer det mer info om hva som har skjedd senere».

Det var i en duell at Brann backen Teniste og Kasper Skaanes. Teniste gikk høyt opp og landet ukontrollert på nakken. – Bare for å si det med en gang, Skaanes var uten skyld i det som skjedde. Skaanes selv er knust over det som skjedde og har foreløpig sendt sine hilsener gjennom BA: «Jeg håper virkelig det går bra med Taijo».

Tankene gikk umiddelbart tilbake til tidligere Fredrikstad-spiller Dagfinn Enerly som også landet på nakken. Det var i 2005-sesongens siste kamp også det mot Start hvor Enerly kolliderte med lagkamerat Øyvind Hoås, og brakk nakken.

Taijo Teniste meldte overgang fra Sogndal i vinter. Så til selve kampen, det var ikke en stor kamp. Brann vant 0 – 1 og det var en definitiv topp møter bunn. For å være helt ærlig trodde jeg ikke at Brann skulle vinne årets Eliteserie. – Men serielederen fortsetter å vinne selv halvgode kamper og Start, de er OBOS-ligaklubb neste år- garantert. (Ikke sammen med Ranheim som vi tippet før seriestart, men sammen med Sandefjord som er ute å sykler).