Hvis bare Gareth Bale kutter ut hestehalen er alt perfekt.

Må innrømme at jeg ikke så dette komme, men når jeg tenker meg om vet jeg jo at Gareth Bale er god. I dag feide han all kritikk av banen da Real Madrid og Gareth Bale feide over Celta Vigo på Santiago Bernabeu.

Real Madrid manager Zinedine Zidane var selvsikker før møtet med Celta Vigo og ønsket å bruke La Liga kampen til å finne ut av hvem han skal ha med seg i møtet med Liverpool i Champions League finalen 26 mai. – Derfor satte han på både Gareth Bale og Isco som han med rette har vært usikker på.

Det tok ikke mer enn 14 minutter før Gareth Bale banket inn 1 – 0 målet etter en sentring fra Luka Modric. Du kunne formelig se waliseren vokse! han så ut som en som akkurat har benket en supermodell.

Emma Rhys-Jones kjenner Gareth Bale veldig godt.

Les: 48 magiske timer for Real Madrid-spilleren

Det stoppet ikke der, etter en halv time hvor Bale igjen viste seg frem, han rev seg løs fra forsvaret til Celta Vigo og sente avgårde et prosjektil rett i mål. 2 – 0.

Isco hadde tydeligvis også lyst til å spille seg inn på laget, bare to minutter etter Bale sitt mål fulgte han opp med en perfekt buet ball i mål og 3 – 0.

Les: Ronaldo ber Zidane droppe egoistisk kollega for møtet mot Liverpool

I andre omgang fortsatte målfesten.  Achraf Hakimi tok et dypt langløp som Karim Benzema serverte i perfekt og satte marokkaneren  sitt andre ligamål for Real i denne sesongen. Mål nummer fem var et uheldig selvmål «tvunget frem» av Marco Asensio og så til slutt fastsatte Toni Kroos det ydmykende sluttresultatet til 6 – 0.

Real Madrid – Celta Vigo 6-0

13′ 1-0 Gareth Bale
30′ 2-0 Gareth Bale
32′ 3-0 Isco
52′ 4-0 Achraf Hakimi
74′ 5-0 Sergi Gomez
81′ 6-0 Toni Kroos