Intet sett

Lee Mason har vært dommer i Premier League i femten år og ble før kampen mellom Arsenal og Brentford lørdag 11.februar sett på som en ryddig og stabil dommer. Mason som var VAR-dommer gjorde en stor feil da han ikke dømte offside i 1-1 utligningen til Brentford.

Da et var 15 minutter igjen av kampen, Arsenal ledet 1 – 0 etter et mål i det 66.minutt av Leandro Trossard utlignet Ivan Toney. I oppbyggingen til målet sto Christian Nørgaard i offside og målet skulle vært kansellert.

Les: LA Galaxy bekrefter Barcelona kjøp som røk etter datafeil

Den engelske dommeren skal ha fokusert på en mulig foul og glemte dermed å trekke offsidelinjene.

Etter kampen bekreftet tidligere Premier League-dommer og nåværende representant for dommerorganet PGMOL Chris Foy at Christian Nørgaard var offside i oppbyggingen til Ivan Toneys mål, og Arsenal fikk også en unnskyldning. (Men fortsatt bare 1.poeng)

Mason ble vraket uken etter, og nå er han helt ferdig som dommer.

Fredag ​​bekrefter dommerorganet PGMOL at det er blitt enig med Mason om å avslutte samarbeidet.

I en pressemelding takker PGMOL Mason for hans dedikerte innsats og ønsker ham alt godt for fremtiden.

Les: Interessen rundt Mason Mount øker!