Dette er smilet til en som har det veldig bra

Erling Braut Haaland er som vi alle vet en fantastisk god spiller og vi i Sporten gratulerer med kåringen som årets spiller i Bundesliga. Den norske målmaskinen har dårlige rådgivere som bare er ute etter å suge ut mest mulig penger på kortest mulig tid. – Deres pengebehov vil stoppe enhver overgang i sommer, 20 åringen vil ikke komme seg videre før kommunikasjon og krav om penger både over og under bordet kommer ned på normale nivåer.

Barcelona er en av klubbene som fikk besøk fra Team Haaland for ikke så lenge siden, det ble for dyrt. – De ønsker seg fortsatt Haaland, for hvem vil vel ikke ha årets spiller i Bundesliga. Istedenfor har Barcelona lagt sine øyne på Real Sociedads svenske landslagsspiss Alexander Isak. 21 åringen har imponert denne sesongen med 14 mål og to assist på 32 opptredener i La Liga. Isak har kontrakt med «La Real» til sommeren 2024, men en overgang til Barcelona skal etter hva Marca skriver friste.

Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år!

Barcelona planlegger å styrke sin angrepstropp i sommer, og at Isak er et godt og mer kostnadseffektivt alternativ for klubben.

Barcelona sies videre å ha fulgt Isaks fremgang siden svensken ankom Spania. Barcelona skal også ha forsøkt å rekruttere Isak før klubben hentet krisespiss Martin Braithwaite i fjor.

Barcelona jobber også med å rekruttere Memphis Depay og Sergio Agüero, uten at det lukker døren for Sveriges største talent. Depay kan spille på en kant, mens Agüeros alder vitner om at han kanskje ikke kan spille 90 minutter i alle kamper.

Samtidig forventes exit for Braithwaite i sommer.

Det er overhodet ingen krise om Erling Braut Haaland blir i Borussia Dortmund en sesong til. Han har det som plommen i egget og utvikler seg fint. – Det er bare å se på hans smil da DFB Pokalen ble vunnet.

Les: Bruno Fernandes allerede større en Frank Lampard

Les på Popidol: Alt klart for Norges største 17. maitog i Minecraft