Robin Olsen, bare overrasket eller er det tid for mat?

Sveriges landslagskeeper ønsker, som de aller fleste skulle vi tro å spille for de beste klubbene og de dyktigste lederne. Everton befinner seg litt overraskende på førsteplassen i Premier League, hvor de «største klubbene» i England er til dels langt nede på tabellen.

Det er tidlig i sesongen, men likevel, manager Carlo Ancelotti har startet sesongen med fire strake seiere. – Den meget rutinerte manageren har vunnet Champions League med Real Madrid og tatt en hel haug med andre titler med klubber som Juventus, AC Milan, Paris Saint-Germain og Chelsea. – Han har også et mindre vellykket opphold bak seg i Bayern München.

Les: Hentet fire spillere på «deadline day»

Robin Olsen som nå forlater Roma (eksperter er enige om at det er veldig bra) er veldig glad over å være Everton-spiller.

«Jeg er stolt og beæret,» skrev 30-åringen på Instagram.

Sveriges landslagsmålvakt ble utlånt fra Roma til Cagliari forrige sesong, forlater nå den italienske storklubben igjen midlertidig

Det blir tøft for Robin Olsen i Everton, de siste tre sesongene har den engelske landslagsmålvakten Jordan Pickford vært det helt opplagte førstevalget.

Robin Olsen kom til Roma fra FC København sommeren 2018, men har også bakgrunn med spill i blant annet Paok og Malmö FF. I år har han ikke kommet til å spille i noen kamp i Serie A, men satt på benken i helgen mot Udinese i ligaen. Olsen gjorde 17 seriekamper med Cagliari i Italia forrige sesong og spilte 35 kamper med Roma i løpet av sesongen 2018/2019.

Les: Fikk debut av Hareide i oktober, klar for Premier League