Defoe. (foto: sunderland, twitter)

Rett før klokka klang for «last call» på Deadline Day løste det seg for superveteranen Defoe. 39-åringen har nå vent tilbake til supporterne som digget ham i den korte perioden, vinter 2016 til sommer 2017.

39-åringen har nærmest blitt en institusjon på balløya siden debuten hos West Ham i 1999. Jermain Defoe har hamret inn 284 scoringer på totalt 723 kamper for britiske klubber. Selv om bursdagen med det store 40-tallet nærmer seg, er Defoe fortsatt ettertraktet.

Les: Marcus Rashford: -Min bror. Gå og vis dem hva du kan

I sommer var det slutt hos Rangers, nå drar han på seg Sunderland-drakta. Defoe overbeviste forrige gang han var i klubben fra med 37 scoringer på 93 kamper.

-Jeg kan ikke stoppe å smile, for den her overgangen er meget spesiell av flere årsaker. Jeg har fått mange meldinger fra folk som har skrevet: «Husk at du lovet å komme tilbake», som jeg lovet da jeg forlot klubben.

For League One-klubben og Defoe blir dette en «One Last Dance».

Les: Liverpool rakk ikke fristen – overgang gikk i vasken

Vi i Sporten.com tar også gjerne en ny runde med Defoe på banen. Spesielt de to oppholdene hos Tottenham med 362 kamper og 143 scoringer har bekreftet at Defoe har en helt spesiell posisjon i engelsk fotball.