Fabio Carvalho

Premier League-klubben gjorde et sent forsøk på å signere 19-åringen på overgangsfristen, men Liverpool rakk ikke å signere Fulhams Fabio Carvalho i går.

Spilleren gjennomgikk en medisinsk test i London og alle avtaler var gjort i forkant av den planlagte overgangen – men Liverpool klarte ikke å fullføre papirene i tide.

LES: Ny klubb for Dele Alli!

Carvalho ville uansett ikke ha kommet til Anfield før i juli, og til tross for at Liverpool ikke rakk å for avtalen i boks, melder The Athletic at det fortsatt er en god sjanse for at han vil gå til Merseyside når kontrakten hans går ut til sommeren.

Siste: Kulthelt forlater Anfield

Klubbene ble enige om en overgangssum for Carvalho i går, men siden ikke papirene som skulle låne den offensive midtbanespilleren tilbake til Fulham rakk fristen, vil en mulig overgangssum bli satt av et panel til sommeren. Noe som er uforutsigbart for begge parter. Kontrakten til Carvalho går ut til sommeren, og på grunn av hans unge alder har Fulham krav på et utviklingsgebyr for spilleren.

Carvalho debuterte i Fulham i september 2020, og scoret sitt første seniormål i Premier League borte mot Southampton i mai i fjor. Carvalho har spilt 16 kamper denne sesongen og scoret syv mål i Championship.