Kommer nok til å få noen pekefingre fra José hvis han ypper mot Tottenham.

Justin Kluivert er i ferd med å komme ut av skyggen fra sin far, Patrick. 19-åringen har slått igjennom for Ajax denne sesongen, men er alt annet en fornøyd med behandlingen han får og ønsker seg videre. Nå har muligheten til dette kommet.

Kluivert har ett år igjen av kontrakten med Ajax, men er ikke forsiktig med å holde igjen om hva han mener om klubben.

–Ajax ønsker å forlenge med meg så de kan tjene mer penger. Min plan har vært å bli i klubben, men det har skjedd så mye i det siste, sier høyrevingen ifølge Volkskrant.

Det hjalp også lite at han ble forsøkt solgt til Tottenham forrige sommer – uten at han var involvert i avgjørelsen.

Ung spiller med mye krutt.

-Jeg hørte om det i siste minutt. Det sier noe om folkene i Ajax. Det er sånn fotball fungerer. Når man kommer litt høyere opp i systemet, er det et spill for dem. De gjør hva de vil, sier den selvbevisste 19-åringen.

Ifølge Football-oranje nærmer det seg nå en overgang for 19-åringen. Det er ikke snakk om Premier League i første omgang, men ligaen der faren spilte på slutten av 1990-tallet: Serie A.

Ifølge Corriere dello Sport skal Roma skal ha blitt enige med junior om lønnsbetingelsene, noe som skal gi tenåringen årlig 14 millioner kroner i lommepenger.

Men så var det Ajax, da.

Den nederlandske klubben skal ha krevd minst 190 millioner kroner for Kluivert, så det gjenstår å se hvor ivrig Roma er etter å få stortalentet til byen.

For oss ser det ut som han kunne ha hatt det trivelig hos Jose Mourinho…

Les også: Fullt opprør i Everton

————————————-

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde