Carlo Ancelotti skal få bryne seg på det franske superegoet (foto: Real Madrid, twitter)

Mbappés overgangs-saga ser ut til å nærme seg en slutt for denne gangen. Alt peker mot Real Madrid, selv om La Liga-giganten har vist tegn til å miste noe av entusiasmen for å signere spilleren som lurte klubben forrige sommer. Tidligere Real-spiller Ivan Helguera bar den hvite drakta fra 1999 til 2007 og liker ikke helt det han ser. Han minnes godt da klubben i sitt hjerte hentet inn Zidane, Figo, Beckham og brasilianske Ronaldo mens han sto i forsvaret.

– Man må se på feilene som ble gjort. Det var mange flotte profiler og gode spillere, men du vant ikke, og i Madrid er det viktig å vinne hvert år, begynner Helguera til Marca.

LES: Ikke god nok for Bundesliga, men god nok for giganten Barcelona


– Det er flott å ha alle de spillerne, men du må vite hvordan man balanserer det i et godt lag. Hva gikk galt? Balansen. Mange spillere ville fremover og ikke så mye tilbake, og det var vanskelig. Jeg var forsvarsspiller, og det var veldig vanskelig å forsvare med den typen spillere. Du må ha en balanse av spillere som vil jobbe begge veier, sier den tidligere Real-spilleren.

Som roser Carlo Ancelotti og hans Real-tropp, som er helt annet sammensatt enn det Helguera selv opplevde da han og noen få forsvarsspillere befant seg alene med det defensive arbeidet.

ENGELSKE KLUBBER: Skal friste Graham Potter tilbake til Premier League

Vi har sett Luis Enrique bli mektig irritert over Mbappés manglene innsats i det defensive og for laget, vi skjønner at Helguera er småbekymret.

Real Madrid – Sevilla