Roberto De Zerbi (foto: Brighton, Twitter)

Det kommer store forandringer fremover i Manchester United, forandringer som nesten alle er enige i er nødvendige. I går var det nok en dårlig dag for Erik ten Hag sitt mannskap.

Manchester United tapte 1 – 0 mot Newcastle i en kamp hvor de ble fullstendig dominert. – Noen enkle tall bekrefter det hele: Newcastle hadde 59% ballbesittelse, 522 passninger mot 366 for Manchester United. 22 skudd, mens bortelaget bare hadde 8.

Roberto De Zerbi får til mye med lite!

Manchester United liger på en sjuendeplass i Premier League etter 14 spilte kamper. (Plassen over Brighton som spiller sin kamp nummer 14 senere i dag) Og i Champions League må de slå Bayern München i den siste og avgjørende gruppespillkampen for å ha en sjanse for å gå videre til sluttspillet.

LES: Carlo Ancelotti svarer på Jude Bellingham sammenligning med Zinedine Zidane

Sir Jim Ratcliffe som er i ferd med å kjøpe seg inn i Manchester United og ta over de sportslige aktivitetene til klubben ønsker å endre hvordan klubben jobber.

Football Insider rapporterte tidligere at Ratcliffe har Brighton manager Roberto De Zerbi som et alternativ til å erstatte ten Hag. Men at det kan bli svært vanskelig, italieneren ser ut til å fornye kontrakten med Brighton i stedet.

De Zerbi tok over Brighton etter at Graham Potter dro til Chelsea i fjor. I sin første sesong som trener i klubben tok han det til deres første europeiske leker noensinne, hvor de også kvalifiserte seg til sluttspillet denne uken.

ENGELSKE KLUBBER: Arsenal kan sette en tjukk strek over navnet til Dusan Vlahovic