Suarez. (foto: atletico, twitter)

Som vi digger Luis Suarez. Den uruguayanske målmaskinen gjorde jobben hos Liverpool, toppet det hos Barcelona, for så å «hevne seg» etter den såre exiten på Camp Nou i 2020 med å score Atletico Madrid til La Liga-tittelen. Vi er alt annet enn klar for å slippe Suarez ut av europeisk toppfotball, og likte at 35-åringen takket nei til en argentinsk storklubb.

Det kommer en tid for at Suarez returnerer til sitt eget kontinentet, men ikke ennå.

LES: Gareth Bale i jubelrus – vant El Trafico!

River Plate var lenge i førersetet for å signere spissen med 436 scoringer på samvittigheten, men 35-åringen bekreftet nylig selv at han takket nei.

Nå hevder overgangsjournalisten Alfredo Pedulla at den nyopprykkede Serie A-klubben Monza har kastet seg inn i kampen om signaturen til den meriterte 35-åringen.

Klubben som er eid av den tidligere statsministeren i Italia, Silvio Berlusconi, har tatt kontakt med angriperens representanter med tanke på en overgang. Monza har uttalt at de vil sikte seg inn på øvre halvdel av tabellen kommende sesong, og trenger en klassespiller i frontrekken. Årslønn på 5 millioner euro skal overbevise Suarez om prosjektet.

LES: Kontraktsløse Dembélé hopper på et tilbud som betyr solide 40 prosent lønnskutt

Monza er ikke akkurat det vi så for oss – spesielt ikke med sirkusdirektør Berlusconi i kulissene, men hvis dette holder Suarez tilbake i Europa, så hvorfor ikke?