Er det bare oss, eller virker waliseren ti år yngre. (foto: lafc, twitter)

Den siste walisiske fotballsamurai har i nesten et tiår vært med og kjempet for Real Madrid mot erkerivalen Barcelona i ikoniske El Clasico. Natt til lørdag var 32-åringen vitne til at klubben hans vant det prestisjefylte El Trafico.

Bale signerte for Los Angeles FC i slutten av juni, i lørdagens kamp mot byrival LA Galaxy var waliseren tilstede på tribunen for å heie på sine nye lagkamerater. Og for en kveld det ble!

LES: Kontraktsløse Dembélé hopper på et tilbud som betyr solide 40 prosent lønnskutt

Selv om El Trafico ikke er i nærheten av å ha status som El Clasico på verdensbasis, betyr byderbyet ekstremt mye for klubbens supportere – og for spillerne. Da LAFC gikk fra 1-1 til 3-1 i løpet av to minutter (70., 72. ) ristet tribunene. Galaxy fikk inn en scoring ni minutter senere, men kunne ikke hindre Bales klubb fra å ta seieren.

Etter kampen ble det noen gledesscener som viste hvor mye seieren betød for MLS-klubben, og hvilke glede det er å ha superstjerne Gareth Bales i klubben.

LES PÅ F7: Putins søkkrike venner fortsetter å dø på mystisk vis

LES: Hakim Ziyech bruker Instagram til å fortelle hvem som er sjef

Fra å bli kontinuerlig utskjelt av Real-supporterne de siste sesongene, må dette ha vært sinnsykt deilig for Bale. Dette kan bli skikkelig bra!