Izuchukwu Jude Anthony

20 år gamle Izuchukwu Jude Anthony tar turen ned til OBOS-Ligaen og det bløde Sørlandet fra Eliteserieklubben Haugesund. – Jerv låner han ut sesongen og tar salto av glede. 

«Her har vi en ung midtstopper, en solid og god duellspiller som er klar for oss på en låneavtale med FK Haugesund. Han kommer til FK Jerv fordi han trenger spilletid, og vi trenger alternativer på stopperplass» sier Jerv-trener Arne Sandstø om nyervervelsen.

Les: Tidligere Haugesund-spiller deler på gullet

«Veien frem til regelmessig spilletid hos oss ville blitt veldig lang gitt konkurransen vi har på stopperplass, så for Tony og hans utvikling er dette en gyllen mulighet til å få nødvendig matching på høyt nivå» sier FKH-trener Eirik Horneland.

Anthony kom til FKH foran 2016-sesongen, og har 16 Eliteserie-kamper under beltet. Sandstø skryter av Eliteserie-klubbens utlånspolitikk, og gleder seg til å jobbe med 20-åringen.

Les: «Stopp bussen jeg vil av»

«Tony har spilt 2 sesonger for FKH, men fikk mye av 2017 ødelagt av skader, men viste mye bra i sitt første år og på slutten av 2017 når han kom tilbake. I tillegg har han hatt en god preseason i år».

Anthony har fått drakt nummer 5, og er i kamptroppen som møter Start til treningskamp tirsdag ettermiddag. Sandstø bekrefter at 20-åringen vil starte kampen, hvor han vil danne stopperpar med veteranen Glenn Andersen.¨

Sjekk ut oddsen i neste kamp

Unggutten vil også være spilleklar til klubbens første offisielle kamp for sesongen mot Ull/Kisa førstkommende søndag. Jerv skulle egentlig møtt Tromsdalen borte mandag, men kampen måtte utsettes på grunn av værforholdene.