(c) bilde: LSK: Simen Kind Mikalsen

Lillestrøm har bare et poeng etter de tre første kampene i Eliteserien, for fjorårets cup vinnere er det langt fra godt nok. -Vi tror ikke de blir værende på kvalikplass, men starter å klatre på tabellen når både spillere og bane har tint opp litt å vårsola.

Sportssjef Simon Mesfin har dagen etter det skuffende tapet mot Kristiansund kommet med en gladmelding; to viktige spillere har forlenget sine kontrakter.

Les på F7: Norge har fått sin egen Zlatan

Simen Kind Mikalsen (24) og Fredrik Krogstad (22)

Simen Kind Mikalsen, som rundet 100 seriekamper for Lillestrøm mandag, har signert en avtale som strekker seg ut 2021-sesongen. Den opprinnelige avtalen gikk ut etter årets sesong.

– Det gir meg en god mulighet til å utvikle meg videre i en kjempefin klubb som jeg er blitt veldig glad i. Jeg er kjempestolt over det, og veldig takknemlig, sier den tidligere Ull/Kisa-spilleren.

Fredrik Krogstad hadde kontrakt ut 2019-sesongen. Den nye avtalen strekker seg ut 2020-sesongen, og 22-åringen er glad for å forlenge engasjementet.

– Det betyr at jeg har litt over to og et halvt år igjen av den nåværende kontrakten. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg ønsker å bli i Lillestrøm, og bidra til at klubben gjør det bra. Du skal ikke se bort fra at jeg blir her enda lengre også, sier Krogstad.

Sportssjef Simon Mesfin er glad for at to så viktige spillere forplikter seg til nye år med Åråsen som hjemmebane.

– Simen har vi pratet med jevnt og trutt siden i fjor sommer. Han har vært positiv hele veien, så fant vi ut at den rette timingen var nå. Fredrik hadde en avtale ut 2019-sesongen, så vi hadde ikke hastverk, men vi velger å være i forkant, sier Mesfin.

 

 

– Generelt sett er vi for dårlige. Vi er ikke i nærheten av det vi vet vi kan. Men vi leder 1-0, og da er det veldig surt å gi fra seg seieren. Uansett: Jeg tviler ikke på at resultatene vil komme, sier Krogstad.

Simen Kind Mikalsen er optimistisk med tanke på de kommende årene.

– Jeg ser veldig lyst på fremtiden. Vi har en veldig fin gruppe, og har fått på plass en bra økonomi, sier han.

Sjekk ut oddsen i neste kamp

Begge ser fram til å revansjere seg i mandagens hjemmekamp mot Start.