Cody Gakpo scorer uansett drakt.

I sommer trodde sjefene på Old Trafford de skulle sikre seg PSV Eindhovens meget spennende venstreving Cody Gakpo, men 23 åringen ønsket det ikke, en grunn var at det ikke kunne være et dårligere alternativ for en Leeds fan enn Manchester United.

Cody Gakpo ble værende i PSV og tatt fullstendig av. – Han har blitt en av de store stjernene i Eredivisie med 13 mål og ti assist på 16 kamper. – Det er nettopp hans evne til å være nest sist på ballen som har fått fart på sportsdirektører i Premier League.

Linket til Tottenham: – Han er på nivå med De Bruyne

Leeds har brukt de siste ukene på å friste Gakpo til en overgang Elland Road og en avtale var nesten i havn. Men så har agentselskapet SEG (som også representerer Kristoffer Ajer) opplevd en unik interesse og foreslått for Cody Gakpo til å ikke bestemme seg nå, men heller ha fult fokus på VM i Qatar.

Et godt VM for de Oranje med Cody Gakpo i fortsatt storform, vil helt klart ha betydning for hvor mye PSV kan få ved et salg og hvor mye som havner i lønningsposen.

Sky Sport-journalisten Florian Plettenberg melder at Leeds nå får konkurranse fra større klubber med dypere lommer. – Til og med Manchester United er aktuelt hvis lønna blir stor nok.

Les: Tottenham vil kjøpe den beste spilleren i Serie A

Gakpo som har vokst opp i den nederlandske klubbe har kontrakt til sommeren 2026.