Si ordet, Frank. (foto: chelsea)

De fleste av oss har vært med på stolleken som barn. Et begrenset antall plasser er premissen, og konkurransen består i å kapre en ledig stol før de andre. I England er stolene byttet ut med keepere.

Vi har sluttet å telle hvor mange ganger vi har skrevet om keeper-utfordringene til Liverpool og de andre toppklubbene. Noen få uker før overgangsvinduet lukkes og klubbene endelig skal få fokusere på fotballsparkingen, spisser det seg kraftig til.

Nå jobbes det desperat i Chelsea. Den sylferske treneren for de blå, Sarri er  lovet at sisteskansen ikke skal være noe problem noen uker før han skal måles på klubbens prestasjoner, men per i dag er dette langt fra tilfellet.

Ifølge Sky Sports har Chelsea tatt det litt for gitt at de mister Thibaut Courtois til Real Madrid. Når Liverpool nå har lagt inn et stort bud på Roma-keeper Alisson, som Chelsea tidligere har vært koblet til, begynner det å bli smått med alternativer.

Les: Liverpool har lagt inn bud på 665 millioiner kroner

Ifølge Sky Sports har derfor Chelsea tatt frem Petr Cech fra skuffen. Arsenal-keeperen spilte mer enn 300 kamper for klubben og skal nå være aktuell hvis, dersom, at…

Og for å komplisere det hele: Leicester-keeper Kasper Schmeichel blir også vurdert som et aktuelt alternativ.

Mye avhenger av hva denne mannen foretar seg. (foto: courtois, Facebook)

Så hvis Courtois stikker til Madrid må Chelsea ut å stjæle keeper fra en annen klubb, som igjen må ut å stjæle keeper fra en annen klubb, som igjen…

Vi gleder oss til stolleken er over.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds