En dyrkjøpt bauta. (foto: maguire, twitter)

VI har sett det flere ganger hver sommer. Når toppklubbene ikke lykkes med sine nøkkelsigneringer, eller mister nøkkelspillere til rivalene,  jages det videre mot sommerlukking av overgangsvinduet. Da går det gjerne litt over stokk og stein.

Jose Mourinho har satt mye prestisje på å hente Leicester-spilleren Harry Maguire til United. Den 194 meter høye og 100 kilos tunge midtstopperen viste seg for alvor frem i VM, og bekreftet at han er en mann å ha med seg i fotballkrigen.

Høyt og lavt i VM. (foto: maguire, twitter)

Leicester har så langt avslått alle forsøkene på å hente 25-åringen til Old Trafford. Ifølge The Mirror sender dette Mourinho ut på plan B.

Går for Plan B, som igjen påvirker klubb C, som igjen… (foto: mourinho, twitter)

Plan B skal være å hente den 1 cm høyere Yerry Mina fra Barcelona. Columbianeren viste seg også frem i VM, uten at dette imponerte Barcelona, som nå gjerne legger Mina ut for salg – til riktig pris.

Riktig pris skal være 375 millioner kroner, noe Everton, som tidligere har vært koblet til Mina, ikke er villige til å betale. Everton på sin side, skal ifølge Goal bestemt seg for å satse på en overgang av Manchester Uniteds Marcos Roja…

Forvirret, sier du?

Vel, vi må bare innse at dette blir hverdagen frem mot overgangsvinduets lukking, 9. august.

Etter dette kan vi konsentrere oss om fotballsparkingen. Stolleken i Premier League nærmer seg slutten – for denne gang.

Damene og vi har ikke helt gitt opp at Maguire kommer seg til Old Trafford. (foto: maguire, twitter)

Les: Det siste om Manchester United

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds