Vieri holder fortsatt koken. (foto: vieri, twitter)

Fotballstjerner er ikke som oss vanlige dødlige. Noen som husker playboyen Christian Vieri? Spissen som hadde ett lengre opphold hos Inter Milan og 14 år i 14 forskjellige klubber.

Det er Adrian Muto som mimrer fra tiden hos Inter Milan for tyve år siden da han kom som ung jypling fra rumensk fotball.

-Jeg kom i desember og var 20 år gammel. Her var Ronaldo, Baggio, Zamorano, Zanetti, Blanc, Di Biagio, Seedorf og Christian Vieri. De var alle idolene mine, begynner Muto på Instagram.

Legende+: Romario – brasiliansk ballkunstner og partyløve

Litt av en gjeng å komme til. Sikkert ikke noen stjernenykker der i leiren…

-Litt etter at jeg kom til Inter ga de meg en bil. Jeg kjørte på motorveien og hørte Vieri komme bak meg med Ferrarien sin. Han så på meg, lo og dro ifra. Jeg kom til treningsfeltet femten minutter senere og ønsket å parkere. Da fikk jeg beskjed av Vieiri at plassene bare var for Ferrarier og Lamborghinier. Jeg måtte kjøre til en parkeringsplass et godt stykke unna og gå, avslutter Muto.

Som sporenstreks ringte agenten sin for å vite hvor mye han fikk på første lønning.

Les flere Legende+ her